Onze vakmensen

Ron List, financieel- en verzekeringsadviseur

Ron is eigenaar van Van Bladeren & List. Zijn werkzaamheden bestaan uit het geven van hypotheekadvies en in een breder perspectief het verzorgen van de financiële planning voor particulieren.
Ook voor advies op het gebied van inkomensverzekeringen (arbeidsongeschiktheids- en verzuimverzekeringen) kunt u bij hem terecht.
Ron werkt fulltime.

ron@hvbl.nl

 

Inge van Bladeren, administratief medewerkster

Inge is de administratieve kracht. Zij verzorgt de boekhouding, houdt zich bezig met reclame en sponsoring en verzorgt de algemene administratie welke met het kantoor te maken heeft.
Ook ondersteunt ze de hypotheekafdeling met de eindverwerking van de hypotheekdossiers.
Inge werkt parttime en is op kantoor aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

inge@hvbl.nl

 

Godfried Röben, assurantieadviseur

Godfried is schadeverzekeringsadviseur voor particulieren en bedrijven. Hij staat garant voor een gedegen analyse van uw huidige schadeverzekeringen en zal zorgen voor een vakkundig advies. Met al uw verzekeringsvragen of schadeclaim kunt u bij hem terecht. Ook bij de aanvraag van een consumptief krediet zal hij u optimaal begeleiden.
Godfried werkt fulltime.

godfried@hvbl.nl

 

Bernadette Damman, binnendienstmedewerkster

Bernadette werkt ter ondersteuning van de schadeafdeling. Zij behandelt de administratieve afhandeling van arbeidsongeschiktheids- en schadeverzekeringen, zowel particulier als bedrijfsmatig.
Bernadette werkt parttime en is op kantoor aanwezig op maandag en donderdag.

bernadette@hvbl.nl

 

Peter Vogel, financieel adviseur

Peter is financieel adviseur met name werkzaam op het gebied van hypotheken. Zijn werkzaamheden bestaan uit het geven van hypotheekadvies. Vanzelfsprekend zal Peter advies geven over de verzekeringen die nauw samenhangen met het advies. Hierbij kunt u denken aan levensverzekeringen, woonlastenverzekeringen en eventuele consumptieve kredieten.
Peter werkt fulltime.

peter@hvbl.nl

 

Lyanne List, hypotheek- en assurantieadviseur 

Lyanne is werkzaam op de hypotheekafdeling én de schadeafdeling. Zij adviseert u bij hypotheek wijzigingen (bijv. rentemiddeling en omzettingen) en verzorgt het gehele traject rondom de hypotheekaanvraag en de aanvragen van levensverzekeringen. Tevens werkt zij ter ondersteuning van de particuliere schade afdeling.
Lyanne werkt parttime en is op kantoor aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

lyanne@hvbl.nl

 

Neem contact op met één van onze adviseurs


Van Bladeren & List
Schoolstraat 34
8102 EM Raalte
Telefoon: 0572-363836
Website: www.hvbl.nl
Email: info@hvbl.nl

hvbl