Onze vakmensen

Ron List, financieel- en verzekeringsadviseur

Ron is eigenaar van Van Bladeren & List. Zijn werkzaamheden bestaan uit het geven van hypotheekadvies en in een breder perspectief het verzorgen van de financiële planning voor particulieren.
Ook voor advies op het gebied van inkomensverzekeringen (arbeidsongeschiktheids- en verzuimverzekeringen) kunt u bij hem terecht.
Ron werkt fulltime.

ron@hvbl.nl

 

Inge van Bladeren, administratief medewerkster

Inge is de administratieve kracht. Zij verzorgt de boekhouding, houdt zich bezig met reclame en sponsoring en verzorgt de algemene administratie welke met het kantoor te maken heeft.
Ook ondersteunt ze de hypotheekafdeling met de eindverwerking van de hypotheekdossiers.
Inge werkt parttime en is op kantoor aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

inge@hvbl.nl

 

Godfried Röben, assurantieadviseur

Godfried is schadeverzekeringsadviseur voor particulieren en bedrijven. Hij staat garant voor een gedegen analyse van uw huidige schadeverzekeringen en zal zorgen voor een vakkundig advies. Met al uw verzekeringsvragen of schadeclaim kunt u bij hem terecht. Ook bij de aanvraag van een consumptief krediet zal hij u optimaal begeleiden.
Godfried werkt fulltime.

godfried@hvbl.nl

 

Yvon de Haan, assurantieadviseur

Yvon is schadeverzekeringsadviseur voor particulieren en bedrijven. Ze heeft jarenlange ervaring als adviseur. Voor vakkundige behandeling van al uw verzekeringsvragen op het gebied van acceptatie en schadeclaims kunt u bij haar terecht. Yvon werkt parttime en is aanwezig op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

yvon@hvbl.nl

 

Bernadette Damman, binnendienstmedewerkster

Bernadette werkt ter ondersteuning van de schadeafdeling. Zij behandelt de administratieve afhandeling van arbeidsongeschiktheids- en schadeverzekeringen, zowel particulier als bedrijfsmatig.
Bernadette werkt parttime en is op kantoor aanwezig op maandag en donderdag.

bernadette@hvbl.nl

 

Lyanne List, financieel adviseur 

Lyanne is erkend financieel adviseur en houdt zich met name bezig met het geven van hypotheekadvies, maar over andere financiële vraagstukken kunt u bij haar terecht.
Lyanne werkt parttime en is op kantoor aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

lyanne@hvbl.nl

 

 

Rosalie Jansen, hypotheekadviseur 

Rosalie is werkzaam als hypotheekadviseur. Rosalie houdt zich voornamelijk bezig met de backoffice werkzaamheden. In de nabije toekomst zal zij ook hypotheekadvies gaan geven aan bestaande en nieuwe relaties.
Rosalie werkt parttime en is de volgende dagen op kantoor aanwezig maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Rosalie@hvbl.nl

 

 

 

 

Neem contact op met één van onze adviseurs


Van Bladeren & List
Schoolstraat 34
8102 EM Raalte
Telefoon: 0572-363836
Website: www.hvbl.nl
Email: info@hvbl.nl

hvbl