Onze vakmensen

Ron List, financieel adviseur

Ron is eigenaar van Van Bladeren & List en erkend financieel adviseur. Zijn werkzaamheden bestaan uit het geven van hypotheekadvies en in een breder perspectief het verzorgen van de financiële planning voor particulieren.

ron@hvbl.nl

 

 

 

Lyanne List, financieel adviseur 

Lyanne is eigenaar van Van Bladeren & List en erkend financieel adviseur en houdt zich met name bezig met het geven van hypotheekadvies. Ook voor andere financiële vraagstukken kunt u prima bij haar terecht, zij zoekt zaken graag tot op de bodem uit om zo tot een goed passend advies te komen.

lyanne@hvbl.nl

 

 

 

Rosalie Jansen, hypotheekadviseur 

Rosalie is werkzaam als hypotheekadviseur. Rosalie houdt zich bezig met de backoffice werkzaamheden. Daarnaast helpt zij starters graag op weg bij de aankoop van hun eerste koopwoning en voert zij regelmatig onderhoudsgesprekken met bestaande klanten.
Rosalie werkt parttime en is de volgende dagen op kantoor aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

rosalie@hvbl.nl

 

 

Ilse Schrijver, commercieel medewerker binnendienst

Ilse is het eerste aanspreekpunt binnen ons kantoor. Zij plant graag een afspraak voor je in bij de juiste persoon. Daarnaast zorgt Ilse voor de bewaking van de hypotheekaanvragen en houdt zij de dossiers op orde.
Ilse werkt parttime en is de volgende dagen (voornamelijk in de ochtend) op kantoor aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

ilse@hvbl.nl

 

 

 

Neem contact op met één van onze adviseurs


Van Bladeren & List
Schoolstraat 34
8102 EM Raalte
Telefoon: 0572-363836
Website: www.hvbl.nl
Email: info@hvbl.nl

hvbl