Raalter Koerier

Februari 2017 Raalter Koerier Naar het archief

Medewerkers

Medewerkers

Het Team van Hannink, Van Bladeren & List.
Van links naar rechts;

Peter Vogel, Godfried Röben, Inge van Bladeren, Ron List, Bernadette Damman, Lyanne List en Linet Nijboer.

Ron List

Medewerkers

Ron List, financieel- en verzekeringsadviseur

Ron List is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op ons kantoor. Daarnaast bestaan zijn werkzaamheden voornamelijk uit het geven van hypotheekadviezen en in een breder perspectief het verzorgen van de financiële planning voor particulieren.

Voor een goed en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies is hij dé specialist. Dat is hij ook op het terrein van bedrijfsverzekeringen en dan met name op het gebied van Employee Benefits en pensioen

ron@hvbl.nl

Inge van Bladeren

Medewerkers

Inge van Bladeren, administratief medewerkster.

Binnen Hannink, Van Bladeren & List is Inge verantwoordelijk voor de boekhouding en houdt zij zich bezig met secretariële werkzaamheden. Inge, vakbekwaam en altijd goed gemutst, is op kantoor aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

inge@hvbl.nl

Godfried Röben

Medewerkers

Godfried Röben, assurantieadviseur

Godfried Röben werkt sinds 2003 bij Hannink, Van Bladeren & List, is verzekeringsadviseur en verzorgt de verzekeringsadministratie. Het is een vroege vogel en je kunt hem dan ook al vroeg treffen op kantoor. Hij werkt fulltime en is een gedreven vakkundig adviseur. Met alle verzekeringsvragen kun je bij hem terecht.

godfried@hvbl.nl

Bernadette Damman

Medewerkers

Bernadette Damman, binnendienstmedewerkster

Bernadette, onze rots in branding, werkt sinds de start bij Hannink, Van Bladeren & List. Zij is een toegewijd binnendienstmedewerker en behandelt onder andere de administratieve afhandeling van de pensioencontracten en inkomensverzekeringen. Bernadette werkt parttime en is op maandag en donderdag aanwezig.

bernadette@hvbl.nl

Peter Vogel

Medewerkers

Peter Vogel, hypotheekadviseur

Peter Vogel werkt sinds januari 2006 bij ons kantoor. Sinds 2009 is Peter ook erkend hypotheekadviseur en hij kan u dan ook prima adviseren op het gebied van hypotheken.

Verder is Peter verantwoordelijk voor de afhandeling van alle hypotheekaanvragen. Hij zorgt ervoor dat uw hypotheek op tijd kan passeren.

peter@hvbl.nl

Linet Nijboer

Medewerkers

Linet Nijboer, binnendienst medewerkster assurantiën

Linet is sinds maart 2010 bij ons werkzaam houdt zich bezig met het afhandelen van verzekeringsaanvragen en schadebehandeling. Linet heeft jarenlang ervaring opgedaan bij de SNS bank en weet van de hoed en de rand. Ook zij staat altijd voor u klaar als het gaat om verzekeringen en schadebehandeling.

linet@hvbl.nl

Lyanne List

Medewerkers

Lyanne List (Zwolle, 1988) is de ‘jongste bediende’ in ons bedrijf.
Lyanne heeft Management, Economie en Recht (MER) gestudeerd en
heeft ruim vijf jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Als
assistent-hypotheekadviseur is het belangrijk alle zaken helder op een rijtje te hebben. Voor Lyanne is dat geen probleem. “Ik heb altijd al iets met cijfertjes gehad en nauwkeurig werken is mij natuurlijk met de paplepel ingegoten.”

Hannink, Van Bladeren & List | Bezoekadres: Schoolstraat 34 8102 EM Raalte | Postadres: Postbus 62 8100 AB Raalte | Telefoon: 0572 - 363836 | Website: www.hvbl.nl | E-mail: info@hvbl.nl